GRATIS KONSULTASJON UTEN FORPLIKTELSER!

Kontakt oss

DERES ADVOKATER I SPANIA

Høyt kvalifiserte advokater for å beskytte din spanske arv

GRATIS KONSULTASJON UTEN FORPLIKTELSER!

logo-jlca

JLCA & AS.-Advokater er et spansk advokatfirma som tilbyr profesjonell juridisk tjeneste både innenlands og internasjonalt for å beskytte din spanske arv og overholde juridiske forpliktelser uten å pådra ekstra avgifter.

GRATIS KONSULTASJON UTEN FORPLIKTELSER!

TA DE RIKTIGE STEGENE TIL RIKTIG TID!

legal-assistance-lawyers-4

Vi forstår at det kan være vanskelig å håndtere spansk arv når en har mistet en kjær.

Det er imidlertid steg du kan ta for å beskytte din spanske arv og overholde forpliktelsene i henhold til spansk arvelov.

VÅRT ADVOKAT FIRMA KAN HJELPE DEG MED DETTE SÅ RASKT OG ENKELT SOM MULIG

WE ATTEND CONSULTATION IN 24 HOURS

RASKT

Vi svarer på din forespørsel innen 24 timer

legal-advice-inheritance-ta

EFFEKTIVT

Vi hjelper deg å unngå å pådra deg ekstra skatter

taxe-inheritance-spain

TID ER OGSÅ VIKTIG!

Dersom det i Spania tar lengre enn 6 måneder fra den dag arvelater faller bort, til arveprosessen ferdigstilles, gir det grunnlag for en økning av arveavgiften.

HVORFOR DU KAN STOLE PÅ OSS

Uavhengig juridisk rådgivning

JLCA-lawyers-Spain

Du kan stole på informasjon som utelukkende er gitt til ditt eget beste.
Du er viktig!

Anbefalt

JLCA-lawyers-Spain

JLCA & As.-Advokater er oppført som anbefalte advokater ved de amerikanske og irske ambassader, britiske, franske og norske konsulater samt medlemmer av regulerte juridiske organer som IBA (International Bar Association) og ABA (American Bar Association).

Kvalifiserte representanter

JLCA-lawyers-Spain

Våre medarbeidere består av fullt kvalifiserte advokater med erfaring i internasjonale arveforhold, og kan gi deg omfattende estimater av kostnader og de involverte skatter, samt klare og konsise forklaringer av selve prosessen.

Ingen Språkbarrierer

JLCA-lawyers-Spain

Våre kontorpersonale inkluderer engelskspråklige fra Storbritannia og USA, samt spansk, fransk, tysk, russisk, italiensk og norsk, så du kan være trygg på full forståelse gjennom hele prosessen.

Uovertruffen Kundeservice

JLCA-lawyers-Spain

Et høyt kundeservice nivå gis gjennom hele prosessen for å sikre klar forståelse og tillit.

Global Dekning

JLCA-lawyers-Spain

Vi har kontorer i Spania i Alicante, Madrid, Barcelona, Marbella, Gran Canaria. Storbritannia i London og samarbeidende kontorer i Paris, Brussel og Miami. Vi dekker hele den spanske jurisdiksjonen, inkludert Balearene og Kanariøyene.

HVA VÅRE KUNDER SIER OM OSS

Anbefalinger fra våre kunder

JLCA-lawyers-Spain

JLCA & Associates har jobbet med en rekke detaljerte saker for firmaet mitt og meg personlig. De har vist et nivå av engasjement og profesjonalitet som har produsert det riktige resultatet.

Mike Charlesworth (London, Storbritannia)

Vi har vært kunder av JLCA Lawyers i mange år. Vi har både kjøpt og solgt eiendommer i Spania og fikk gode råd og service gjennom hele prosessen. Vi kan ikke takke alle ansatte tilstrekkelig nok til å lede oss gjennom alle stadier av prosessen. De er svært kunnskapsrike på dette feltet, og vi kan ikke anbefale de høyt nok.

Mr og Mrs Taylor (Ayrshire, Storbritannia)

Jeg vil gjerne si hvor imponert jeg har vært med Emma Belgum, og hennes utømmelige tålmodighet, humor og profesjonalitet gjennom det siste året når hun håndterte vår komplekse, tidkrevende og noen ganger frustrerende sak. Ingenting ble for mye arbeid for henne, og hun gikk bare den ekstra milen for å hjelpe, forklare og oversette de mange problemene vi opplevde. Takk så mye Emma, og jeg ville ikke nøle med å anbefale deg og JLCA Advokater til enhver som trengersolid juridisk rådgivning.

Genevieve Foster (Berkshire, Storbritannia)

JLCA har vært svært hjelpsomme hele veien gjennom en lang sak. De har vært profesjonelle, pålitelige og vennlige. Jeg vil med glede bruke dem igjen i fremtiden

Ian Napier (London, Storbritannia)

Jeg har kjent JLCA Advokater i over 10 år. Jeg har alltid funnet dem til å være hjelpsomme og lydhøre i mitt forhold til dem, både på et personlig og forretningsnivå. Jeg har introdusert nære venner, familie og forretningskontakter til dem gjennom årene, og de har vært veldig fornøyd med tjenesten som tilbys. De fungerer veldig likt et engelsk advokatfirma, og det faktum at de regelmessig kommer over til London og South East for å møte kunder, gjør ting mye enklere.

Salim Somjee (London, Storbritannia)

Gjennom årene har vi vært heldige i å kunne henvise kunder til JLCA & As.-Advokater for å håndtere varierte og vanskelige problemer i Spania. Vi vet at vi kan stole på deres kompetanse og førsteklasses service for å sikre et vellykket resultat. Våre kunder synes alltid de er effektive, vennlige og enkle å forholde seg til. 

David Wheeler (Advokat, London, Storbritannia)

For en travel person som meg selv, i et fjerntliggende land, har JLCA vært ideelle når det gjelder tjenestene som tilbys og deres profesjonalitet. De håndterer alle forhold som trenger håndtering og har handlet på mine vegne selv når jeg var sikker på at kostbare personlige turer ville være nødvendig. Jeg blir alltid møtt med profesjonell, men likevel vennlig nærhet - Jeg kunne ikke be om mer.

Lucian Slomka (London, Storbritannia)

Jeg brukte nylig JLCA ved kjøp av eiendom i Andulacia. Støtten var fantastisk da de ledet meg gjennom spansk eiendomsrett som føltes som et minefelt. Også den brede støtten, som å hjelpe til å sette opp bankkontoer, var langt mer enn forventet. Jeg anbefaler dem til enhver som vurderer å kjøpe eiendom i Spania.

Dave Millet (London, Storbritannia)

Da jeg trengte hjelp med Timeshare-mislighold, ble jeg introdusert til JLCA-advokater av Robert Alexander fra CLC-medlemmer. Jeg kan ikke takke José-Luís og Emma Belgum nok for hjelpen de har gitt meg. Takket være alt det harde arbeidet de har gjort, har jeg vunnet saken min og vil anbefale dem til enhver.

Hilary Howlett (London, Storbritannia)

Vi har brukt JLCA Lawyers i mange mange år nå, og i denne perioden har vi alltid funnet dem å være pålitelige, profesjonelle og meget vennlige. Deres service anbefales på det sterkeste.

Simon Dodsworth (Sunderland, Storbritannia)

Jeg har vært en klient av JLCA i over ti år og har alltid funnet Jose-Luis, Emma og deres team til å være grundige, pålitelige og profesjonelle i alt de gjør. Deres kundeservice er eksepsjonell og de går alltid den ekstra kilometeren for å hjelpe. Jeg nøle så absolutt ikke med å anbefale dem.

Marc Brennan (Forsikringsmegler, London, Storbritannia)

Testimonials-JLCA-Lawyers
Logo-JLCA-Lawyers-blanco

KONTOR I SPANIA

Avda. Escandinavia, 72
C.C. Altomar II, L. 6-7-8, M-E
03130 Gran Alacant (Alicante)
Spania

 

contact@jlcalawyers.com

 

(+34) 966 698 796

KONTOR I STORBRITANNIA

Second floor, Berkeley Square House,
Berkeley Square, Mayfair
London, W1J 6BD
Storbritannia

 

london@jlcalawyers.com

 

(+44) 20 7190 9911

SAMARBEIDS KONTOR I USA

355 Alhambra Circle
Suite 1205
Coral Gables, Florida 33134
USA

 

miami@jlcalawyers.com

 

(+1) 786 655 0805